top of page

Suport per a un got de "xupito"

Metodologia del Disseny     |     2015
Póster resum Suport Xupito
Ampolla sobre fons blanc
Integració de colors
Consistència d'imatge gràfica
Desembolicant el regal
Primer pla de la Corona
Vista frontal
Regalar una Corona

A l'assignatura de Metodologia del Disseny se'ns va proposar un repte creatiu. Ens vam trobar tot de gots de xupito d'un model concret a l'aula, i n'havíem de projectar i maquetar un suport, capseta o embolcall pensat per la hipotètica situació que alguna marca de begudes volgues regalar aquest got als seus clients. Vam fer, conjuntament amb el Víctor Alarcón, una pluja d'idees intentant encarar el treball. 

Vam optar per integrar el nostre disseny en una marca coneguda, i d'aquest anàlisi va sortir la idea d'envoltar el got amb una corona, present a l'etiqueta d'aquesta beguda, donant prestigi i distinció a aquest producte, seguint la línea conceptual que ja presenta.

Vam pensar moltes formes diferents de donar cos a la idea, buscant la reducció i abaratiment de la producció, i dissenyant també l'experiència que resultaria obrir-lo. Finalment vam optar per fer-ho de cartulina amb els grafics impresos, paper de seda i goma eva per protegir el got, reduïnt també les unions al màxim. 

En la part gràfica vam treballar molt per donar tots els detalls possibles en la consistència interna entre el suport del got i la gràfica de les etiquetes i la marca, integrant-hi tots els detalls estètics possibles. Amb aquest projecte vaig aprendre la importància de treballar molt en un concepte abans de donar-li la forma final, ja que el resultat final aplicava molt millor la idea i solucionava les especificacions molt millor que els primers croquis que haviem ideat. 

aplica

bottom of page