top of page

Millora del paper de vàter

Metodologia del Disseny     |     2015
Póster Ren Portable
Póster Ren Cube
Ren Cube Home
Ren Portable
Croquis Inicials
Enquesta
De l'enquesta
al producte

En aquest projecte de l'assignatura de Metodologia del Disseny se'ns proposava redissenyar un producte comú treballant en una enquesta que ens en donés més informació. Amb el Víctor Alarcón vam escollir un dels productes més usuals i vam intentar millorar-ne el seu entorn per fer-lo més accessible, més higiènic o més eficient. L'enquesta ens va regalar algunes sorpreses que ens van ajudar a decidir a encarar dos solucions molt diferents i innovadores.

La gent ens demanava un format portàtil, per dur a la bossa i poder utilitzar-lo en labavos públics o entorns on la higiene no depèn només de nosaltres. Aquest redisseny ens va permetre enfocar d'una forma conceptual la reducció de materials mantenint la higiene, i la sostenibilitat intentant minimitzar l'impacte. 

Amb el segon producte volíem integrar el paper de vàter en l'entorn del labavo d'una forma que ens permetés carregar més rotlles en el contenidor i adaptar aquest d'una forma que no fós una peça no relacionada correctament amb la resta de mobiliari. Així vam projectar una petita estanteria que pot contindre fins a quatre rotlles, en facilita el recanvi i indica quant en queda.

bottom of page